Сваляне на файлове

Тест за горимост на институт Хоенщайн
Тест за горимост, DE

N-tech CS е сертифициран по Еко-Текс-Стандарт 100 за текстил, при чието производство не са използвани вредни вещества
Eko-Tex сертификат, DE
 Eko-Tex сертификат, EN

N-tech CS – устойчив на нагряване – 100 % мета-арамид

N-tech CS 70 и 80/2 са трудно запалими, нетопими, самогасящи се бродировъчни конци с голяма устойчивост на нагряване. Произведени са от мета-арамидни щапелни влакна на марката DuPont™ NOMEX® за приложения при високи температури. Точката на разпад е около 370 °C.

N-tech CS 70 може да се използва като горен бродировъчен конец и е малко по-груб от бродировъчен конец с номер 30. Като долен бродировъчен конец да се използва по-финият N-tech CS 80/2, чиято дебелина отговаря на номер 40 при бродировъчните конци.

Етикет №РазфасовкаВид на разфасовкатаСтандартни цветовеПрепоръчителна игла
N-tech CS 70 5.000Конус14Nm 80-100
N-tech CS 80/2 5.000Конус1--
N-tech CS 70 N-tech CS 70 и 80/2 са трудно запалими, нетопими, самогасящи се бродировъчни конци с голяма устойчивост на нагряване. Произведени са от мета-арамидни щапелни влакн на марката DuPont™ NOMEX® за високи температури. Точката на разпад е около 370 °C. Подходящ е за защитно облекло при излагане на високи температури, работни ръкавици, облекло за автомобилни състезатели, пожарникари, работници в леярството, както и за защитно облекло за заварчици, военни, трудно запалими текстили, бродирани емблеми.
N-tech CS 80/2 N-tech CS 70 и 80/2 са трудно запалими, нетопими, самогасящи се бродировъчни конци с голяма устойчивост на нагряване. Произведени са от мета-арамидни щапелни влакн на марката DuPont™ NOMEX® за високи температури. Точката на разпад е около 370 °C. Подходящ е за защитно облекло при излагане на нагряване, работни ръкавици, облекло за автомобилни състезатели, пожарникари, работници в леярството, както и за защитно облекло за заварчици, военни; трудно запалими текстили, бродирани емблеми.
Конус
Конус
Макара
Макара
Конус с основа
Конус с основа
Пашкул
Пашкул
© Amann.bg - 2009-2019 | изработено от енигра