Сваляне на файлове

Saba и Resant са сертифицирани по
Еко-Текс-Стандарт 100

за текстил, при чието производство не са използвани вредни вещества. 

Saba
Eko-Tex сертификат, DE
Eko-Tex сертификат, EN
Rasant
Eko-Tex сертификат, DE
Eko-Tex сертификат, EN

Rasant и Saba – матови конци за машинна бродерия

Класическите матови бродировъчни конци са памучни щапелни конци в етикетни номера NeB 50, 30 и 25 (по английската система). Въпреки че памукът отдавна е изместен от лъскавите полиестерни и вискозни конци, все още има сфери на употреба като народните носии или изделия за дома, при които матовите бродировъчни конци са незаменими.

Една отлична алтернатива на памука са шевните конци Rasant и Saba. И двата продукта оптично са сравними с памучните конци, но за разлика от тях имат значителни предимства:

  • занчително по-малко протриване на влакната при машинно бродиране
  • умерена разтегливост
  • по-малка свиваемост при нагряване и пране

В случай че бродираните изделия се подлагат на почистване с хлор или третиране с камъни (stone wash), се препоръчва употребата на Saba. На памучни конци номер 50 или бродировъчни конци номер 40 съответстват Rasant 120 и SabaC 120. На памучни конци с номер 25/30 или бродировъчни конци номер 30 отговарят Rasant 75 и SabaC 80.  За бродерии с големи детайли SabaC 100 е едно прецизно решение, при за много фини елементи и надписи SabaC 150 е перфектният конец.

Цветовата гама на матовите конци по нищо не отстъпва на лъскавите класически продукти.  С  Rasant и SabaC разполагате с асортимент от над 700 цвята!

Другa специфичнa продуктова информации можете да намерите на страниците за Rasant и Saba.

Конус
Конус
Макара
Макара
Конус с основа
Конус с основа
Пашкул
Пашкул
© Amann.bg - 2009-2019 | изработено от енигра